Campania candidatului PDL, Ioan Bălan, care candidează din partea ARD-ului pentru un nou mandat de parlamentar trece într-o nouă etapă. Bălan împreună cu preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur au mers “din poartă în poartă” în comuna Mitocul Dragomirnei.

După ce la început de săptămână a stat de vorbă cu cetăţenii din Burdujeni, astăzi 9 noiembrie, Bălan a făcut un tur de forţă, care a început din cartierul colegiului 2.

Aici a fost prezent şi primarul Ion Lungu care a declarat “am venit cu plăcere din nou, să fiu alături de Ioan Bălan acum când porneşte într-un tur de forţă prin toate localităţile Colegiului numărul 2. Trebuie spus foarte clar că este vorba despre un respect faţă de locuitorii de acolo chiar dacă el a trecut adeseori pe acolo, nu ca alţii din patru în patru ani şi spun cu toată sinceritatea că Ioan Bălan este un parlamentar care îşi face datoria şi sunt aici pentru a garanta pentru el. Fac un apel la cei din Burdujeni şi din comunele Pătrăuţi, Salcea, Ipoteşti, Adâncata, Mitocul Dragomirnei şi îi rog ca pe 9 decembrie să fie alături de Ioan Bălan. Eu sunt convins că împreună vom face lucruri bune împreună pentru zona metropolitană Suceava”.

De la sediul de campanie din Burdujeni, Ioan Bălan s-a deplasat la Mitocul Dragomirnei. Aici deputatul de pe Colegiul 2 a subliniat faptul că dacă ar fi să se vorbească despre eforturile depuse în acest colegiu în mandatul anterior i-ar plăcea să o facă oamenii din comune şi nu domnia sa.
“Dacă tot vorbeam de parteneriate între deputatul Ioan Bălan şi primarii localităţilor arondate Colegiului 2, puteţi vedea aici un exemplu concret că lucrurile s-au mişcat şi s-au mişcat bine. Mă bucur că vremea ţine cu noi şi vom avea posibilitatea să trecem pe la fiecare locuitor pe la poartă şi să vedem dacă primim mulţumiri sau reproşuri, dar sunt convins că în 9 decembrie, echipa Gheorghe Flutur: senator – Ioan Bălan: deputat va fi cea câştigătoare”, a mai precizat secretarul general adjunct al PDL-ului.

Cuvinte de laudă a avut şi primarul comunei, Dănuţ Solcan, care a spus că orice primar care a lucrat cu echipa Bălan- Flutur a avut de câştigat. Edilul din comuna Mitocul Dragomirnei a vorbit de beneficiile pe care le-au avut locuitorii comunei şi miliardele de lei vechi care au făcut din Mitocul Dragomirnei o comună de invidiat.

La întâlnirea cu locuitorii comunei Mitocul Dragomirnei a fost prezent şi Gheorghe Flutur. Acesta a arătat că “ astăzi aveţi imaginea unei echipe care la startul de campanie la Mitocu Dragomirnei vine să stea de vorbă cu oamenii din casă în casă şi despre ceea ce s-a făcut şi despre ceea ce ne dorim să facem. Am fost alături de ei şi la greu şi la bine, iar oamenii îşi aduc aminte. Le cerem acum un vot pe 9 decembrie pentru ca Mitocu Dragomirnei să continue dezvoltarea, să devină un pol turistic important în acest colegiu şi contez pe oamenii din această localitate că vor da votul celor care le-au întins o mână şi au făcut ceva pentru ei”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.