Poliția orașului Broșteni a fost sesizată marți dimineață, prin SNUAU 112, de către un lucrător din cadrul Serviciul de Ambulanță Broșteni despre faptul că la o casă din satul Cotârgași, oraș Broșteni, a fost găsit decedat un bărbat de 60 ani, din comuna Cândești, județul Botoșani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul lucra împreună cu alte 4 persoane la o societate ce are ca obiect aducțiune apă și canal, iar de aproximativ 5 luni de zile își desfășoară activitatea în orașul Broșteni și erau cazați la casa parohială din satul Cotârgași, oraș Broșteni.

În dimineața zilei de 30 iulie, bărbatul a servit micul dejun după care a intrat în baie. La scurt timp acesta a fost găsit de către un coleg fără a prezenta semne vitale. A fost solicitat sprijinul unui echipaj al ambulanței care ajuns la fața locului, i-au efectuat manevrele de resuscitare timp de 45 minute fără rezultat pozitiv, constatându-se decesul.

S-a constatat faptul că bărbatul nu prezenta leziuni vizibile la nivelul corpului. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.