Luni, 19 august, la ora 09.55,  Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat de 24 de ani din județul Botoșani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturismul parcat pe raza localității.

Potrivit IPJ Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, la 19.08.2019, ora 09.00, a lăsat bunuri de valoare în interiorul autoturismului parcat pe o stradă din municipiul Suceava, prin spargerea geamului unei portiere, persoane necunoscute au sustras o borsetă cu bani, documente și bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.000 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un bărbat de 32 de ani tot din județul Botoșani, asupra căruia au fost identificate bunurile sustrase.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, bărbatul de 32 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 20.08.2019 să fie prezentat instanței de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.