Joi, 18 iulie, în jurul orei 17.30, între C.C. de 48 ani, din municipiul Vatra Dornei și  C.V., de 62 ani, din municipiul Botoșani, șeful echipei de muncitori, a avut loc o discuție în contradictoriu, pe motiv că administratorul spațiilor de cazare nu le-ar fi oferit muncitorilor apă caldă menajeră. Discuția dintre cei doi a degenerat, iar la un moment dat, C.C. l-a lovit cu pumnul pe C.V.

Ceilalți muncitori au intervenit pentru aplanarea scandalului, fapt care l-a determinat pe C.C. să își cheme în ajutor la fața locului două cunoștințe, în persoana numiților S.O., de 25 ani și B.C., de 23 ani, ambii localnici. Aceștia din urmă au urcat la etajul I al imobilului, iar în primă fază, B.C. l-a lovit pe C.V., care se refugiase pe unul dintre balcoanele clădirii. Ulterior, S.O. și B.C. au pătruns fără drept în camera în care era cazat numitul F.V., pe care, de asemenea, l-au lovit. 

La sosirea la fața locului a echipajului de ordine publică care a intervenit pentru aplanarea scandalului, C.C. a început să se manifeste agresiv, în sensul că le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare polițiștilor și i-a amenințat cu acte de violență.

Ulterior, datorită raportului de forțe, conducerea subunității a suplimentat efectivele din teren și s-a intervenit și s-a reușit aplanarea scandalului și conducerea agresorilor la sediul Poliției Vatra Dornei, în vederea continuării cercetărilor.          

Agenții au depus o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj”, legat de producerea evenimentului fiind informat și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, care a dispus efectuarea de cercetări pentru „ultraj”. 

Au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de „lovirea sau alte violențe”, „violare de domiciliu” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Față de C.C., B.C. și S.O., urmează să fie dispusă măsura reținerii pt. 24 de ore, aceștia urmând să fie conduși sub escortă în CRAP al IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.