Marți, 8 decembrie, în jurul orei 15:30 la sediul Poliției Comunale Șcheia s-a prezentat M;.A., în vârstă de 85 ani, din com. Șcheia, care a declarat faptul că fost agresată de fiul ei.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că reclamanta locuiește împreună cu fiul ei, dar în locuințe diferite. Între cei doi apar în mod frecvent conflicte generate de o serie de neînțelegeri mai vechi.

La 07.12.2020, în jurul orei 19:00, pe fondul unui conflict generat  de o serie de neînțelegeri, la locuința de domiciliu a femeii a izbucnit un scandal, în cadrul căruia, fiul ei de 47 ani, a strâns-o și bruscat-o, provocându-i suferințe fizice.

Femeia nu a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță întrucât nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Având în vedere aspectele menționate anterior s-a procedat la întocmirea formularului de risc ocazie cu care s-a constatat că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu întrucât nu există risc iminent.

 Totodată, M.A. a afirmat că dorește să depună plângere penală împotriva fiului său, pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.