In perioada 31 mai – 1 iunie 2015, copiii, parintii si bunicii sunt asteptati la Shopping City Suceava pentru a sarbatori impreuna copilaria, cu momente pline de distractie si premii surpriza pentru cei mici.

Campionatul distractiei incepe de duminica, 31 mai, ora 11:00, pe zona de food din incinta centrului comercial, unde scolile din municipiul Suceava vor prezenta cate un program artistic, constand in momente de dans, muzica, teatru sau recitare, in cadrul concursului de talente intre scoli intitulat generic ”Kinderela”. Cele mai bune momente vor fi premiate de catre Shopping City Suceava cu: locul 1 – un CEC cadou in valoare de 1.000 lei , locul 2 – un CEC cadou in valoare de 800 lei si locul 3 – un CEC cadou in valoare de 500 lei.

Distractia continua pe 1 iunie, de la ora 11.00, in zona de food din incinta Shopping City Suceava, cu programe artistice interpretate de elevii de la Scoala Populara de Arta, precum si teatru de papusi sustinut de trupa de la Centrul Cultural Bucovina.

Pe parcursul celor doua zile, copiii vor avea parte si de intalniri cu personaje de poveste, jocuri cu baloane, sesiuni de facepainting si vor putea participa la atelierele educative si de creatie Kids City – art craft, realizate in parteneriat cu Alexandria Librarii. De altfel, in parcarea Shopping City Suceava, cei mici vor realiza desene pe asfalt si vor participa la diferite concursuri si jocuri cu premii surpriza. In plus, Decathlon ii invita pe copii sa participe la competitii sportive si sa se distreze in incinta magazinului, pe parcursul celor doua zile.

Fundatia ANA organizeaza o tombola cu premii la fiecare ora. Biletele de tombola sunt distribuite de voluntarii Fundatiei ANA, iar copiii trebuie sa fie prezenti la evenimente, pentru a castiga premiile oferite prin tragere la sorti. Sute de premii vor fi acordate din partea Shopping City Suceava si a partenerilor evenimentului: locul de joaca Cutezatorii, Alexandria Librarii, Carrefour, Media Galaxy, Noriel, Coccodrillo, Evel Mod si Animax din incinta centrului comercial, precum si compania Harivex.

Timp de doua zile, Shopping City Suceva se transforma intr-un cadru de poveste, unde toti copiii sunt asteptati cu surprize si momente de neuitat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.