A venit şi rândul contracandidaţilor pe colegiul uninominal 2.

Cel mai rezonant nume dintre candidaţii pe acest colegiu uninominal este, fără doar sau poate, al actualului deputat Ioan Bălan.

Colegiul Uninominal 2:

Care cuprinde cartierele Burdujeni, Burdujeni – sat, oraşul Salcea, comunele Adâncata, Ipoteşti, Mitocul Dragomirnei şi Pătrăuţi

Alinţa România Dreaptă intră pe colegiul uninominal 2 cu cel mai bine cotat candidat. Ioan Bălan, în prezent deputat pe acelaşi colegiu, se pare că nu prea are adversar, USL-ul schimbându-şi candidaţii pe colegiul de deputaţi 2 destul de frecvent.

Ioan Bălan este deputatul care în 2008 a scos printre cele mai bune scoruri la parlamentare.  Ca şi activitate politică, Bălan a fost secretar general adjunct, apoi secretar general al PDL Suceava, urmând ca după alegerile locale să devină secretar general adjunct la nivel naţional al PDL. În prezent, omul de afaceri Ioan Bălan este deputat în colegiul pe care candidează.

Uniunea Social Liberală a oferit locul în acest colegiu Partidului Conservator. Candidatul este necunoscutul Paul Rusu, consilier local.

Paul Rusu, un avocat de success, preşedintele PC Suceava, este trimis în lupta pe unul dintre cele mai grele colegii de deputaţi, împotriva unui adversar de temut. Avocatul probabil că îşi va pune singur sentinţa de această dată, deoarece pe plan politic, activitatea sa este aproape nulă. În prezent, Paul Rusu este consilier local.

   O candidatură cu dubii a PP – DD-istului Bogdan Păstrăv. Unii spun că ar fi “omul lui Bălan”, aruncat spre sacrificiu în ramura PD-L, adică PP-DD, iar acum candidat pe colegiul uninominal 2.

Despre Bogdan Păstrăv nu se stie mai nimic. Doar că a candidat pe listele PD-L la consiliul local în vară, dorindu-şi să facă parte din echipa lui Lungu. Eşec, după cum bine ştim. Alături de mai mulţi colegi de suferinţă, trece în PP – DD şi iată, acum candidează pentru un loc călduţ în Camera Deputaţilor, pe colegiul uninominal 2. Eşec din nou?

Pe acest colegiu de deputaţi mai candideză  Petru David din partea PRM, Kruk Ingrid Irimescu din partea UDMR si Maria Bărărăscu din partea Partidului Alianţa Socialistă.

Despre ultimii candidaţi nu ştim foarte multe, fiind necunoscuţi din punct de vedere politic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.