Complexul Sportiv „La Baza” readuc bucuria fotbalului din spatele blocurilor. In perioada 15-24 mai va avea loc editia a 7-a a Cupei Cartierelor la fotbal, competitie destinata tinerilor din municipiul Suceava. Incepand din acest an, la Cupa Cartierelor nu au voie sa se inscrie jucatori seniori din Ligile I, II si III. De asemenea, intr-o echipa pot fi cel mult doi jucatori din Campionatul Municipal sau cu domiciliul in afara municipiului Suceava.

Organizatorii au decis si o serie de observatii in privinta desfasurarii evenimentului: fiecare echipa poate inscrie in competitie un lot de maxim 10 jucatori (6 titulari + 4 rezerve); varsta minima de participare este 14 ani (impliniti in anul 2015); o echipa poate inscrie maxim 2 jucatori din afara municipiului Suceava sau din Campionatul Municipal; fiecare echipa va reprezenta cartierul de unde are cei mai multi jucatori in cadrul lotului. Echipele nu au voie sa contina denumiri comerciale; nicio echipa nu isi poate modifica sau completa lotul de jucatori dupa 12 mai; nicio echipa nu isi poate modifica / completa lotul intre faza preliminarilor si turneul final; taxa de inscriere este de 100 de lei / echipa. Taxa va fi achitata la tragerea la sorti; fiecare echipa inscrisa va juca cel putin doua meciuri de-a lungul competitiei; la editia din acest a Cupei Cartierelor sunt acceptate echipe din urmatoarele cartiere: Burdujeni, George Enescu, Obcini, Zamca, Centru, Itcani si Marasesti.
Pentru inscrierea unei echipe la Cupa Cartierelor trebuie accesat , completat si trimis pe adresa de mail gazetasv@yahoo.com.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.