Vineri, 25 septembrie, la ora 04.30, Poliţia mun. Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către asistentul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vatra Dornei, despre faptul că în comuna Poiana Stampei, a găsit un pacient decedat, în vârstă de 21 ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că V.I., locuieşte în com. Poiana Stampei, împreună cu mama sa, în locuinţa proprietatea acesteia. Joi, 24 septembrie, în jurul orei  20.30 acesta a plecat de la domiciliu, spunându-i mamei sale că merge în sat. A revenit la domiciliu în jurul orei 23.00, s-a culcat în aceeaşi cameră cu mama lui, iar la circa 20-30 minute s-a ridicat din pat şi s-a dus în holul locuinţei unde a vomitat apoi s-a culcat din nou.

La scurt timp mama acestuia l-a auzit horcăind, s-a ridicat din pat  şi a constatat că fiul era în comă, nu a mai putut comunica cu acesta şi a solicitat sprijin prin SNUAU 112. Personalul medical deplasat la faţa locului a constatat că tânărul era decedat.   

Cu ocazia cercetării locului faptei şi examinării sumare a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta leziuni pe corp iar locuinţa avea un aspect îngrijit. Tânărul suferea de o malformație cardiacă.    

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.