Joi noapte, în data de 12 decembrie, la ora 04.00, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că prietenul său, de 19 ani, din localitate, este agresat, în maşina poliţiei, în faţa Secţiei UPU a Spitalului Judeţean Suceava

Cu ocazia verificărilor efectuate s-au stabilit că la data de 13 decembrie ora 02.30, în timp ce executa serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului Suceava, o patrulă de poliţie s-a sesizat din oficiu despre faptul că pe strada Dimitrie Onciu, a izbucnit un conflict între mai mulţi tineri.

În zonă au fost dirijate mai multe echipaje din cadrul Biroului Ordine Publică, care au reuşit aplanarea conflictului, cei implicaţi fiind conduşi la sediul poliţiei. În scandal au fost implicaţi cei susmenţionaţi, precum şi M. Ştefan, de 21 de ani, respectiv, I. Cătălin, de 32 de ani, ambii din localitate.

Din verificări s-a constatat că  între I. Cătălin şi ceilalţi trei tineri a izbucnit un conflict spontan, moment în care aceştia din urmă l-au lovit.

Împotriva tuturor persoanelor implicate s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform legii în care patronii sunt responsabili pentru asigurarea, prin personal propriu ori specializat, a ordinii publice în localuri publice, după care C. Mădălin a fost îndrumat să se prezinte la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale întrucât prezenta leziuni.

 În timp ce C. Mădălin se afla în incinta secţiei UPU pentru a primi îngrijiri medicale, A. Robert şi M. Ştefan au rămas să-l aştepte pe hol.

Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, A. Robert a început să ţipe şi facă scandal pe holul secţiei, iar în momentul în care agenţii de poliţie i-au solicitat să se calmeze, acesta a devenit violent atât în limbaj cât şi în comportament.

 S-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea celui în cauză. Cu toate că nu era de faţă, C. Mădălin a auzit scandalul şi a sunat la SNUAU 112 sesizând că A. Robert ar fi agresat, după care a ieşit pe holul spitalului şi a început să adreseze injurii.

 C. Mădălin şi A. Robert au fost sancţionat din nou conform pentru scandalul provocat în curtea spitalului.

 De asemenea, C. Mădălin a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 lei pentru apelarea nejustificată a SNUAU 112.

  În cauză s-a întocmit şi dosar penal pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe. 

 

·                

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.