Pe data de 2 noiembrie, la Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, de la ora 13.00, actorul Victor Rebengiuc și regizorul Tudor Cristian Jurgiu se vor întâlni cu publicul sucevean.

Evenimentul coincide cu lansarea în premieră la Suceava a peliculei „Câinele Japonez”, o impresionantă dramă de familie. Lungmetrajul spune povestea emoționantă a reconcilierii dintre un tată și fiul lui, plecat de mulți ani din țară.

Filmul marchează revenirea lui Victor Rebengiuc într-un rol principal pe marele ecran. Alături de Rebengiuc, din distribuția filmului mai fac parte actorii Șerban Pavlu, Kana Hashimoto, Ioana Abur, Constantin Drăgănescu, Alexandrina Halic, Laurenţiu Lazăr. Pelicula este primul lungmetraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu.

Evenimentul are loc cu sprijinul acordat de Grupul Tester Iaşi, care este partener oficial. “Câinele Japonez” a avut premiera mondială în cadrul celei de-a 61-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian, în secțiunea “New Directors”, unde a fost primit cu entuziasm atât de către public, cât și de presa internațională de specialitate.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Jurnalişti şi Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.