Miercuri, 24 martie, în jurul orei 18:40, pompierii militari ai subunităților din Suceava, Fălticeni și Gura Humorului au intervenit, cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD,  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o sală de sport (în care mai erau amenajate o saună și vestiare), din comuna Șcheia.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la interiorul construcției (cu o suprafață de aproximativ 300 mp), cu pericol de propagare la întreaga clădire, dar și la cele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:42.
Au ars: instalația electrică care deservea încăperea saunei, obiecte de mobilier, aparatură sportivă și altele. S-au degradat elemente de tâmplărie și pereții despărțitori.

Incendiul a izbucnit din interiorul încăperii unde era amenajată sauna, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției, alte aparate sportive și bunuri din interior, precum și clădirile învecinate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.