Afaceristul sucevean Ștefan Mandachi a organizat vineri, 24 ianuarie, un nou protest la singurul metru de autostradă din Moldova, construit pe raza localității Cumpărătura.

Protestul a avut loc ca urmare a faptului că scrisoarea transmisă către Ludovic Orban, în care îi cerea să precizeze când va începe și când va fi finalizată Autostrada Moldovei, dar și dacă aceasta va ajunge și la Suceava, nu a primit niciun răspuns.
Ștefan Mandachi le-a mulțumit celor prezenți, precizând că dacă la protestul de anul trecut, din 15 martie, a fost extrem de uimit că toată România a manifestat pentru autostrăzi, de această dată este și mai surprins, asta pentru că, în urma unei singure postări pe Facebook, s-au adunat atâția oameni.
Mandachi a dezvelit o borna uriașă a autostrăzii, de 4,2 metri, care va servi și drept cutie poștală.

„N-am primit niciun răspuns, așa că m-am gândit că cei de la București nu ne văd și ca să ne facem mai vizibili, am făcut o bornă a autostrăzii, care are 4,2 metri, în speranța că cei de la București ne vor vedea mai ușor. Pe lângă faptul că această bornă este un simbol al neputinței întregii clase politice, ea are un dublu rol. Ea va fi cutie poștală pentru toți cei care se adresează liderilor, conducătorilor, Guvernului și care nu primesc răspuns. Eu sunt unul dintre cei pățiți”, a transmis Mandachi.

Întrebat fiind ce mesaj are pentru Liviu Dragnea, care anul trecut l-a făcut „smecheraș”, Mandachi a spus: „Măcar Dragnea ne-a făcut circari, dar ne-a răspuns, ăștia nu ne răspund deloc”.


La manifestarea organizată de Ștefan Mandachi au participat câteva sute de persoane care au scandat „Vrem autostradă”, „Ne-am săturat de scuze”, „Ne-am săturat de voi!”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.