Reparațiile gsm au devenit tot mai căutate, în condițiile în care smartphone-urile generațiilor actuale sunt intens utilizate, iar riscul accidentelor este tot mai frecvent. Printre cele mai căutate servicii se află cele de înlocuire de sticlă, display și eventual touchscreen. Pentru cei din Suceava și nu numai Glassgsm pune la dispoziție servicii de reparație gsm pentru Samsung, Huawei și iPhone, preferatele publicului.

Ca o noutate, service-ul sucevean este acum dotat cu o mașină performantă, de ultimă generație, ce permite înlocuirea de sticlă pe spate la diverse modele de iPhone. Vorbim despre 8, 8 plus, X, XS, XS Max, 11, 11 pro, 11 pro Max de asemenea. În acest mod, service-ul Glassgsm aduce un alt nivel de performanță și oferă publicului calitate absolută pentru serviciile prestate.

Noua achiziție permite în primul rând precizie de execuție, dar într-un timp mai scurt. Asta înseamnă un avantaj major pentru utilizator, care se poate bucura de serviciu impecabil, într-un timp mai scurt. Indiferent că vorbim despre cei care se prezintă personal la sediul service-ului sau aleg varianta de a-l trimite prin curierat, timpul mai eficient în care se va realiza înlocuirea de sticlă spate la iPhone-uri înseamnă o perioadă mai scurtă până când utilizatorul reintră în posesia smartphone-ului.

Automatizarea, o completare a serviciilor Glassgsm

Trebuie spus că operatorul are o mică contribuție în tot procesul desfășurat de mașină. Dispozitivul în cauză lucrează impecabil și pe toată durata de funcționare, în timp ce operează, nu afectează nicio altă componentă a telefonului.

Rezultatul? Unul de calitate, care nu îi va costa pe utilizatori mai mult, preţurile fiind accesibile.

Automatizarea acestui procedeu, de înlocuire a sticlei pe spate la diverse modele de iPhone, este doar o parte din  gama de servicii pe care service-ul gsm sucevean o oferă publicului. Brandul acesta nu este deloc străin celor din oraș și din țară de altfel, dat fiind că Glassgsm repară dispozitive mobile pe care acceptă să le primească și prin curierat, fără să conteze locația solicitantului.

S-a făcut remarcat pe nișa de profil mai ales prin execuția rapidă a serviciilor, după caz, sau cel puțin prin transparența pe care o oferă publicului. Dacă reparația este posibilă în aceeași zi, cei de la Glassgsm permit chiar utilizatorului să fie de față pe tot parcursul procedurii. În caz contrar, permit acces la camere, pentru ca beneficiarul să poată urmări în detaliu execuția reparației.

De asemenea, Glassgsm și-a propus să demonstreze fără rezerve ce presupune calitatea serviciilor prestate. Oferă așadar garanție post reparatorie, pe o durată de 6 luni de la intervenție. Această măsură încurajează publicul și este de fapt o altă dovadă de calitate a serviciilor, întrucât reparațiile la Glassgsm presupun piese originale și tehnician expert care execută reparația gsm.

Cu dedicare și pricepere, Glassgsm răspunde publicului interesat, oferă asistență gratuită și lucrează de fiecare dată impecabil. Adaptându-se trendurilor moderne, se pare că și dotarea service-ului este la fel de importantă, motiv pentru care noua mașină achiziționată este demonstrația faptului că Glassgsm nu este un service oarecare, ci unul specializat, ce oferă servicii de top.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.