Tânăr, cu viziune, și cu un deosebit respect pentru democrație, primarul comunei Frumosu, Constantin Buga, a ieșit de pe grupul de Facebook al comunei pe motiv că administratorul a permis distribuirea unui link al publicației SuceavaLIVE. Trebuie spus că, în urmă cu câțiva ani, mai toate localitățile din județul Suceava și-au făcut grupuri de Facebook, intitulate: „Ești din localitatea X dacă…”. Astfel că, și pentru comuna Frumosu a fost creat un astfel de grup, intitulat „Ești din Frumosu dacă…”, unde cetățenii postează și dezbat anumite teme.

Și primarul Buga era în grupul „Ești din Frumosu dacă…”, însă după ce o persoană a ales să distribuie în grup o știre adevărată despre el, edilul a lăsat o postare de adio și a explicat ca părăsește grupul.

Ca de obicei, liberalul din convingere Buga n-a pomenit nimic de acuzațiile ce i se aduc, ci a adus în discuție unele proiecte ce se află în implementare. De apreciat este că edilul s-a laudat în postare cu faptul că localitatea a devenit Stațiune Turistică de Interes Local.

Asta nu înseamnă nimic altceva decât că, dacă ar fi să adăugăm și serviciile cadastrale recunoscute internațional și realizate de MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU, șansele ca Frumosu să devină Singapore au crescut considerabil.

Constantin Buga, cel pe care cei de la Pro România sunt supărați degeaba, că el nu le-a promis că trece la ei și la două zile era la sediul PNL, rămâne un etalon al primarilor din județ cu viziune și transparență. Multe se vor spune despre acest primar că gura lumii nu o astupă nici pământul măsurat de MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU, însă câteva lucruri e bine să nu uitați:

1-   MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU nu este o firmă fantomă a nașului, consilierului personal al primarului Buga, oricine s-a gândit la asta a comis o enormă și regretabilă greșeală!

2-   Primarul Buga nu este un arogant care calcă pe cadavrele celor care îndrăznesc să se poziționeze împotriva lui! FAKE NEWS!

3-    Toți cei care nu cred că această firmă de cadastru va transforma Frumosu în Singapore nu merită să trăiască în Frumosu!

4-   Denumirea comunei se referă la primarul ei!

5 –  Toți jurnaliștii mint, iar când doresc să își facă reclamă se agață de imaginea impecabilă a celor mai performanți oameni politici din toate timpurile!

6- Cine crede că „noștri” se scrie mereu cu un „i” nu știe ce vorbește!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.