Actuala „femeie de fier” a județului Suceava este, fără discuții, Lăcrămioara Loghin. Propulsată în administrația județeană de Cătălin Nechifor, doamna Loghin are o istorie profesională impresionantă, dar și o mica experiență politică, fiind în trecut, consilier local al orașului Rădăuți. În anul 1999, Lăcrămioara Loghin devine director la SC SAB SA Rădăuți, mulți ani o […]

lacramioara loghinActuala „femeie de fier” a județului Suceava este, fără discuții, Lăcrămioara Loghin. Propulsată în administrația județeană de Cătălin Nechifor, doamna Loghin are o istorie profesională impresionantă, dar și o mica experiență politică, fiind în trecut, consilier local al orașului Rădăuți. În anul 1999, Lăcrămioara Loghin devine director la SC SAB SA Rădăuți, mulți ani o unitate de prestigiu pentru mediul privat al județului Suceava. Își păstrează această funcție până în anul 2012, timp în care este desemnată de 4 ori „femeia manager a anului în Suceava” de către Camera de Comerț și Industrie. Maturitatea profesională o atinge în anul 2005, fiind desemnată de Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii – „femeia manager a anului” la nivel național.

De când a preluat funcția de administrator public al județului Suceava, Lăcărmioara Loghin nu a ieșit în evidență cu greșeli, stârnind invidia unor foste și prezente doamne implicate în administrația județeană. Ba chiar și Gheorghe Flutur și-ar fi dorit, probabil, o doamnă atât de profesionistă și discretă!

Descoperind foarte multe disfuncționalități în activitatea județeană, Lăcrămioara Loghin nu este dispusă să facă compromisuri majore, și prin profesionism și răbdare, reușește să facă ordine din punct de vedere organizational, procedural și legal în cadrul Consiliului Județean Suceava. Chiar dacă uneori își mai iese din fire, în general este o persoană diplomată și reușește, prin muncă, să facă față multitudinii de atribuții ce-i sunt delegate de președintele CJ Suceava, aducând astfel un plus de valoare administrației județene.

Pentru toate aceste lucruri, în ediția înaugurală a rubricii noastre, o declarăm “Cuconul vostru”, al sucevenilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

One Response

  1. Dan Vatra

    Felicitări, doamnă! Mi-ar plăcea si sunt convins că ar fi și bine, să fiți numită guvernator al județului!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.