Alegerile parlamentare bat la ușă, iar partidele politice din județul nostru nu au încă listele bătute-n cuie. Nici în cazul candidaților Partidului Național Liberal Suceava lucrurile nu sunt mai concrete, însă, după cum a precizat președintele Organizației municipale a PNL, Ion Lungu, clarificările vor apărea în viitorul apropiat.

Pe de altă parte, Ion Lungu a subliniat că este imperios necesar ca oamenii ce vor ocupa funcții în Camera Deputaților sau în Senat trebuie să fie oameni valoroși, pe care să se poată baza administrațiile locale și județene.

„E important să avem o listă de oameni valoroși pe care să ne putem baza. Este clar că, atât eu, cât și domnul președinte Flutur, trebuie să avem sprijin parlamentar și nu ne este indiferent cine ne reprezintă în Parlament din județul Suceava. Eu sper ca astăzi să fie tranșată problema ca să putem să intrăm în linie dreaptă, pentru că alegerile parlamentare bat la ușă”, a declarat președintele Organizației Municipale a Partidului Național, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.