Deputatul de Suceava Cătălin Nechifor a spus că inițiativa privind repatrierea rezervei de aur este una din seria de lucruri fără sens precum OUG 13 și OUG 14, OUG 114, split TVA sau mutat contribuțiile de la angajator la angajat elaborate de guvernul PSD-ALDE la inițiativa lui Daruius Vâlcov.
Acesta a precizat că ar fi o mare greșeală repatrierea rezervei de aur a Băncii Naționale, de la Londra, probabil la Slatina.

„City-ul londonez e zona zero a lumii financiare, e zona în care lumea se raportează la noi. Mă uit îngrijorat și deja văd semnale în presa de specialitate că România începe să capete ratinguri de țară mai scăzute și mă întreb dacă îți aduci rezerva de aur acasă devii mai credibil. Mă uit la cine face acest lucru, la un Darius Vâlcov, care învelea lingouri în tablouri. El folosea tabloul pentru învelit lingoul prin cimitire. Să-i dau eu rezeva de aur a țării lui Darius? Păi n-avem noi tablouri câte lingouri ar trebui învelite. E o mare prostie, din ciclul split TVA, mutat contribuții de la angajator la angajat, OUG 114, OUG 13, OUG 14, tot soiul de lucruri care nu au sens și nu mai înțelege nimeni nimic”, a spus deputatul Pro România, Cătălin Nechifor.

 

La final Nechifor a afirmat că actualii guvernanți ar trebui să se liniștească pentru că mai au un pic și termină și Președinția rotativă a Consiliului UE și guvernarea și speră că din 2020 va veni cineva mai capabil la conducerea țării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.