Președintele Organizației Județene a Pro România, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, îi cere lui Gheorghe Flutur să aibă în vedere finalizarea spitalului din Fălticeni, fapt ce ar duce la o importantă diminuare a pacienților de la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava.

„Aș vrea să îl rog pe domnul Flutur, când are timp, într-o pauză, să încerce să termine și spitalul din Fălticeni. Până face spitalul de la Vatra Dornei pe care l-a început virtual deocamdată, până aduce elicopterul, până face tunelul, până face Spitalul de Copii de la Suceava să facă asta. Domnule Flutur, e simplu. Haideți, mai e 2%. E păcat de efortul făcut de guvern 30 de ani la Fălticeni”, a transmis deputatul PRO România, într-o conferință de presă.

Acesta a amintit și de guvernarea Ponta,  când el îndeplinea funcția de  preşedinte al Consiliului Judeţean și când s-au alocat pentru spitalul de la Fălticeni 30 de milioane de lei, adică jumătate din suma necesară finalizării obiectivului.

Practic acum mai e doar, așa, o chestie de virgulă, nici alocare financiară foarte mare, nici treabă foarte multă. Domnul Flutur, haideți vă rog eu, faceți un pic de efort că se poate. Luați lopata, luați ceva, luați inițiativa să terminați și chestiunea asta. Aveți ministru al sănătății, aveți guvern, chiar dacă guvernul e acum caduc și are puteri limitate. Nu vă trebuie nici ordonanțe de urgență, nici moțiuni, haideți, rezolvați asta pentru că până veți termina spitalul din Vatra Dornei, până o să faceți tabăra de la Bucșoaia, centurile peste tot, haideți să terminăm chestiunea asta și să putem da drumul la un spital care va putea să preia mare parte din presiunea de pe Spitalul Județean”, a conchis Ioan Cătălin Nechifor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.