Luni, 15 februarie, la orele 07:42 lucrătorii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Ipotești, despre faptul că S.D. de 37 ani a fost găsită decedată la domiciliu.

Femeia locuiește în satul Ipotești, împreună cu cei doi copii.

În urmă cu câteva zile aceasta a spus familiei că se simte rău, că are dureri în spate și că nu poate să respire, însă a refuzat să meargă la spital. 

La 15.02.2021, în jurul orei 07.30, soacra persoanei decedate, a mers la domiciliul acesteia pentru a pregăti copiii să meargă la scoală, moment în care a găsit-o pe nora sa întinsă pe pat, inconștientă.

Soacra femeii, l-a sunat pe fiul său, care a apelat SNUAU 112 și a solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj SAJ Suceava, care a constatat decesul numitei S.D..

Cu ocazia cercetării la fața locului, la o primă examinare, nu au fost identificate urme de violență, iar în locuință nu sunt urme de răvășire.

S-a încercat contactarea telefonică a medicului de familie, însă acesta nu a răspuns.

Cadavrul a fost ridicat de SC EFEMER SRL și depus la morga Spitalului Județean Suceava, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei a rezultat că numita S.D. era cunoscută cu afecțiuni cardiologice și nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acesteia.

În cauză s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracţiunii de „ucidere din culpă”, ce va fi soluţionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliţie Ipotești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.