Sâmbătă, 22 mai persoana vătămată P. Mihai agresată la 21.05.2021, fiind internată la secția Chirurgie toracică din cadrul Spitalului Județean de Urgență ,,Sf Ioan Cel Nou”, de la Suceava, în baza ordonanței emise de către lucrătorii SPR 8 Adâncata, a fost examinată din punct de vedere medico-legal, ocazie cu care din fișa de constatări preliminarii, au rezultat următoarele:

Persoana vătămată prezintă politraumatism cu echimoze, hematom, excoriații, plăgi contuze, epistaxis, fracturi costale. Leziunile pot necesita 30-35 zile îngrijiri medicale..

Având în vedere diagnosticul stabilit, s-a opinat pentru schimbarea încadrării juridice pentru care a fost începută urmărirea penală In-Rem, în vătămare corporală și continuarea cercetărilor de către lucrătorii din cadrul SPR 8 Adâncata.

În acest sens, prin ordonanța din 22.05.2021, a organelor de cercetare penală din cadrul SPR 8 Adâncata, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem cu privire la comiterea infracțiunii de ,,tulburarea ordinii și liniștii publice” .

Prin aceeași ordonanță s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei pentru care se efectuează urmărirea penală, din infracțiunea de ,,lovirea sau alte violențe”, în comiterea infracțiunii de ,,vătămare corporală”.

 În urma probatoriului administrat în cauză de către lucrătorii SPR 8 Adâncata, la data de 22.05.2021, prin ordonanță a fost efectuată în continuare urmărirea penală pentru comiterea infracțiunilor de ,,tulburarea ordinii și liniștii publice” și ,,vătămare corporală”, constând în aceea că la 21.05.2021, în jurul orei 18.00, numiții B. Andrei, S.  Mihai, I. Cezar și P. Bogdan, au lovit persoana vătămată P. Mihai, cu pumnii și picioarele, în timp ce se afla în drumul  din comuna Hănțești, fiindu-i provocate mai multe leziuni traumatice, prin acțiunea lor tulburând totodata ordinea și liniștea publică.

Față de suspecții  B. Andrei, de 26 ani, S. Mihai, de 30 ani, I. Cezar, de 24 ani și P. Bogdan, de 44 ani, toți din comuna Hănțești, lucrătorii de poliție din cadrul SPR 8 Adâncata au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava, fiind apoi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de luare a unei măsuri privative de libertate.

La data de 23.05.2021, cei 4 inculpați, au fost prezentați Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, ocazie cu care instanța de judecată a stabilit măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile pentru aceștia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.