În urma a 10 percheziţii efectuate ieri, 18 iunie, de poliţiştii din Suceava, la membrii unei grupări infracţionale specializate în furturi din locuinţă, au fost ridicate bunuri electronice şi electrocasnice susceptibile a proveni din furturi sau a fi folosite la săvârşirea infracţiunilor. 11 persoane au fost conduse la audieri.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Suceava, împreună cu cei de la Poliţia Municipiului Rădăuţi şi Secţia de Poliţie Rurală Gălăneşti, au efectuat 10 percheziţii domiciliare în localităţile Vicovu de Jos, Gălăneşti, Suceviţa, Frătăuţii Noi şi oraşul Vicovu de Sus. La activităţi au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Suceava.

Percheziţiile au vizat un grup infracţional specializat în comiterea de furturi prin efracţie, din imobile aflate în construcţie ori nelocuite.

La nivelul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti au fost înregistrate, în perioada decembrie 2013 – iunie 2014, 40 de cauze, prejudiciul estimat fiind de 200 de mii de lei.

În urma percheziţiilor au fost ridicate bunuri electronice şi electrocasnice (scule, biciclete şi alte obiecte), susceptibile a proveni din furturi sau a fi folosite la săvârşirea infracţiunilor.

11 persoane au fost conduse la audieri. Faţă de acestea se continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a activităţii infracţionale şi dispunerea măsurilor legale.

DSC03002DSC02959DSC_9461DSC_9328

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.