Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, i-a vizitat pe vicovenii care muncesc în Londra. Edilul s-a întâlnit cu aceștia pe șantierele pe care lucrează, subliniind că vicovenii „sunt fruntea comunității de români din Londra”.

Totodată, Vasile Iliuț i-a asigurat pe concetățenii săi din Diaspora de tot respectul său și le-a urat putere de muncă. 

„Comunitatea românească e a doua ca mărime din Regatul Unit și a devenit cea mai numeroasă minoritate din Londra.

Bineînțeles că vicovenii sunt fruntea acestei comunități si am fost nespus de fericit sa-i vizitez pe o parte din concetățenii noștri direct la locul de muncă, pe șantier.
Vă transmit încă o dată gândul cel bun, sănătate și putere de muncă, asigurându-vă totodată de tot respectul si prețuirea noastră, a celor de acasă”, a spus primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.
De altfel, în cea de-a doua zi petrecută în capitala Angliei primarul de la Vicovu de Sus s-a reîntâlnit cu mulți oameni dragi. El le-a mulțumit tuturor pentru ospitalitate, dar și pentru faptul că fac cinste orașului lor.
„Știam, dar mi-a făcut o deosebită plăcere să constat calitatea muncii și seriozitatea cu care vicovenii noștri din Regatul Unit abordează orice etapă de lucru, indiferent de domeniul în care activează.
În cea de-a doua zi petrecută în Anglia am avut parte de reîntâlniri cu oameni dragi care mi-au arătat adevăratul sens al proverbului: Omul sfințește locul!
Vă mulțumesc tuturor atât pentru ospitalitate, cât și pentru faptul că faceți cinste orașului nostru”, a conchis Vasile Iliuț.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.