Într-o încercare de eficientizare a activității cinematografului public, reprezentanții administrației publice locale au anunțat că vor reduce programul de lucru la doar patru din șapte zile pe săpătmână.

Deoarece, după o lună de la deschidere s-a observat că cele mai aglomerate zile sunt cele de la sfârșitul săptămânii, începând cu joi după-amiază, s-a decis ca programul să înceapă joi de la ora 17:00 pentru a avea ultima proiecție duminică seara. Având în vedere că numărul biletelor vândute în timpul săptămânii de luni până joi, este foarte mic, este ineficientă o continuare a activității în această organizare.

Așadar, doritorii trebuie să rețină că dacă au planuri la cinema, își vor putea cumpăra biletele doar de joi până duminică.  În prezent prețul unui bilet costă 12 lei pentru adulți și șapte lei pentru proiecțiile de dimineață, pentru copii. Matineurile pentru copii sunt disponibile doar în weekend, în timp ce joi și vineri vor fi proiectate doar celelalte două filme incluse în programul săptămânal .

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a mai menționat că este mai convenabil pentru populație să vină la cinematograful public, pentru că aici rulează aceleași filme ca și la concurentul multiplex, însă la un preț mult mai mic, ba mai mult, chiar dacă nu există deocamdată posibilitatea de a cumpăra dulciuri și popcorn din incintă, publicul poate intra cu aceste gustări pe care le pot cumpăra de la magazin. În felul acesta a adăugat el, o ieșire la cinema este și mult mai ieftină.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.