În perioada 6 – 8 septembrie, cele mai noi modele de mașini pot fi admirate pe esplanada din centrul Sucevei, în cadrul celei de-a X-a ediții a Salonului Auto Bucovina.

Expoziţia este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Primăria Municipiului Suceava, iar programul de vizită este între orele 10.00 și 18.00.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că a autorizat desfăşurarea salonului auto în zona respectivă, considerând-o potrivită pentru astfel de evenimente.

„Am fost de acord să-l organizăm în centrul oraşului, pentru că granitul pus pe fosta stradă Ştefan cel mare, care este acum zonă pietonală, are o grosime mai mare de 8 cm şi rezistă la greutatea maşinilor expuse. Aşteptăm să vină un număr cât mai mare de suceveni iubitori de maşini, să vadă noile modele expuse acolo”.

Salonul Auto Bucovina, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializat în autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, autocare, vehicule utilitare uşoare, autocamioane, biciclete, motorete, scutere, ATV-uri, motociclete, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, Car Audio & Security, tuning, închirieri auto, şcoli de şoferi, transportatori, echipamente şi aparate pentru sport şi agrement, servicii financiare şi asigurări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.