Duminică, 2 februarie, în jurul orelor 10:20, în timpul executării misiunilor specifice, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a constatat faptul că un bărbat ce se afla în Piața din comuna Verești, județul Suceava avea expuse spre vânzare pe o tarabă mai multe articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute.

Jandarmii au procedat la legitimarea acestuia, constatând că bărbatul este în vârstă de 49 de ani şi are domiciliul în municipiul Suceava.

În continuare s-a procedat la efectuarea controlului bagajului, unde s-au descoperit 49 articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute pentru care nu existau documente justificative.
Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea unei fapte susceptibile a unei infracțiuni privind „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, iar bunurile au fost predate Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.