Miercuri, 29 septembrie, la ora 23.22, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Solca, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către N. Marian din comuna Arbore, sat Clit, despre faptul că a fost lovit de către I. Marius.

În urma deplasării la fața locului a fost identificat apelantul, acesta aflându-se la domiciliul său, care a relatat verbal că în timp ce se afla în fața localului S.C. Marius Bar S.R.L din localitatea Clit, în urma unor discuții contradictorii cu administratorul societății, acesta l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței. Apelantul se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu avea urme vizibile de violență și nu a dorit intervenția unui echipaj medical.

 În apropierea comiterii locului faptei a fost identificat și administratorul societății, care a declarat verbal faptul că N. Marian aflându-se sub influența băuturilor alcoolice a provocat scandal în local nefiind mulțumit de faptul că gestionara a refuzat să-l mai servească cu băuturi alcoolice, moment în care administratorul a intervenit solicitându-i să părăsească localul.

Apelantului i s-a adus la cunoștință faptul că poate depune plângere penală cu privire la faptele săvârșite de către I. Marius în termen de 90 de zile de la săvârșirea acestora, fiind totodată îndrumat către serviciul de medicină legală, în vederea eliberării unui certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite.

Având în vedere cele constatate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracțiunii de „loviri sau alte violențe” faptă prev. și ped. de  art.193 alin.1 din Codul Penal, dosar penal care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Arbore.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.