Luni, 22 noiembrie, la ora 13:44,  lucrătorii Postului de Poliţie Stulpicani, au fost sesizați de către P. Aurel din comuna Stulpicani, judeţul Suceava cu privire la faptul că S. Nicolae a fost lovit de cal.

În temeiul sesizării, lucrătorii Postului de Poliţie Stulpicani, s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat următoarele:

S. Nicolae locuieşte în comuna Stulpicani, satul Stulpicani, judeţul Suceava, împreună cu părinţii. La data de 22.11.2021, în jurul orelor 13:00, acesta s-a deplasat cu un cal împreună cu P. Marius în pădurea din apropierea locuinţei lor pentru a aduna lemne de foc. Din declaraţiile lui P. Marius reiese faptul că în timp ce se deplasau prin pădure, în spatele calului,  S. Nicolae a fost lovit în zona feţei cu copita, pierzându-şi pentru un moment cunoştinţa.

S. Nicolae a reuşit să ajungă la domiciliu, iar P. Aurel a solicitat intervenţia unui echipaj al ambulanţei care l-a transportat pe acesta la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului cu diagnosticul TCC cu pierderea cunoştinţei, plăgi contuze la nivelul capului.  

 Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Stulpicani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin. 1 din Codul Penal, urmând a se face propuneri procedurale prin parchet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.