Marți, 13 octombrie, la ora 16:00, un minor de 17 ani din orașul Vicovu de Sus  conducea autoturismul, înmatriculat în Regatul Unit, cu post de conducere destinat circulației pe partea stângă, proprietatea familiei, pe strada Calea Cernăuți, pe raza orașului Vicovu de Sus, având ca pasageri alți doi minori de 15 ani, respectiv 13 ani, ambii din orașul Vicovu de Sus, pe DV neclasificat localitatea Falcău, comuna Brodina, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului, intrând în decorul de pe partea dreaptă a sensului de mers, distrugând un stâlp E-on și mai multe plase de gard. Imediat după impact conducătorul auto a fugit de la fața locului la domiciliul său, fiind identificat ulterior de către poliţişti.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a celor doi pasageri minori, care au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma interogării bazelor de date a rezultatul faptul că șoferul nu este posesor de permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunilor de „părăsirea locului accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și „vătămarea corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.