Crimă teribilă în Argentina, unde un poliţist şi-a împuşcat mortal fiica de şase ani, în timp ce se certa cu soţia sa şi a încercat să o sperie.

Juan Ramon Herrera, 34 de ani, a fost arestat ca urmare a incidentului petrecut în casa sa din oraşul Virrey del Pino, o provincie din Buenos Aires, Argentina.

Potrivit poliţiştilor, Herrera a consumat alcool în locuinţa, unde locuia alături de fiica sa, Victoria, şi soţia sa, Natalia Analia Bergamaschi, 29 de ani.

Se crede că o ceartă a izbucnit în cuplu, iar bărbatul şi-a luat pistolul din dotare şi a tras un foc de armă în pământ pentru a-şi intimida soţia. Însă glonţul a ricoşat din podea în abdomenul fiicei sale, Victoria.

A murit pe drum

Fetiţa a fost dusă la Domingo Roca Health Centre, dar a murit pe drum din cauza rănilor, fiind pronunţată moartă.

Herrera a fost arestat pentru omucidere şi suspendat de la muncă. Poliţistul a declarat că nu a intenţionat nicio clipă să îşi rănească fiica.

Nu au existat plângeri de violenţă împotriva sa.

Herrera s-a căsătorit cu Bergamaschi în 2016 și a postat în mod regulat fotografii ale fiicei sale pe rețelele de socializare.

O fotografie postată pe Facebook în 2015 îl arată cu un tatuaj pe spate reprezentând amprentele picioarelor fiicei sale, cu numele ei scris deasupra lor.

Soția lui Herrara este, de asemenea, polițistă, dar la o altă secție de poliție. Potrivit rapoartelor, ea are alte două fiice dintr-o relație anterioară. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

Sursa: Observatornews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.