Vecinii lui Gheorghe Dincă dau dovadă de lipsă de respect față de mobilizarea masivă de forțe dispusă de MAI în cazul Caracal. Zeci de anchetatori scotocesc casa lui Dincă și curtea proprietății de mai bine de două săptămâni. În acest timp, procurorii DIICOT fac audieri.
Însă vecinii lui Dincă vin beți la audieri, acolo unde le dau oamenilor legii informații contradictorii. Așa se face că procurorii DIICOT s-au văzut nevoiți să citeze mai mulți vecini de-ai criminalului din nou, în speranța că aceștia nu vor mai veni beți la audieri.
Martorii s-au contrazis în declarații, s-au încurcat și nu au reușit să ofere informații clare anchetatorilor. De aceea, procurorii au decis să îi cheme din noi pentru lămuriri. Unul dintre vecini a revenit la audieri dar era beat din nou.

„Am fost acolo la Dincă acasă de cel puțin 5 -6 ori. Dar nu am fost la el în curte, pe dinafară, pe partea aia prin spate. Anchetatorii nu știe ce să facă. E clară, fetele e moarte, am consumat puțin. Îți zic dacă mai îmi dai 500 de grame de coniac”, a spus vecinul lui Dincă jurnalistei Antena 3.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.