Au apărut primele imagini cu femeia care a murit joi, 7 februarie, după ce a fost lovită de un autocamion. Imaginile au fost postate de către un sucevean în secțiunea comentarii a unui articol publicat de  presa suceveană, pe Facebook.

Se pare că femeia este vinovată de cele întâmplate întrucât aceasta s-a angajat în traversarea străzii, după ce camionul s-a pus în mișcare, asta după ce vehicolul de mare tonaj a acordat prioritate unui alt pieton care a trecut pe zebră.

Din imagini constatăm că femeia mergea pe stradă întrucât trotuarul era ocupat de o mașină parcată, însă, în loc să aștepte și să se asigure la trecerea de pietoni, aceasta s-a angajat în traversarea străzii. Din păcăte pentru ea, șoferul nu avea cum să o vadă pentru că aceasta se afla în punctul mort al autocamionului, astfel producându-se nenorocirea.

Reamintim că o femeie a fost accidentată  de un autocamion pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava. Accidentul a avut loc în jurul orei 15:10.  Femeia a decedat în ambulanță la 15:47.

 

 

https://www.facebook.com/dan.curic.5/videos/1164805373694520/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.