Impostura și nesimțirea afișată de candidatul PSD, Dan Ioan Cușnir, la Primăria municipiului Suceava, este fără margini!

Ulterior materialului prin care am arătat că pe sub gardul stației OMV patronate de Cușnir se revarsă dejecții lichide constând în ape uzate și menajere urât mirositoare, toate constatate la fața locului și probate cu filmarea din articol, candidatul PSD la fotoliul de primar al Sucevei, cu aroganța specifică, a transmis un mesaj de amenințare jurnaliștilor din redacția SuceavaLIVE, mesaj din care se deduce și că domnia sa nu-și asumă nimic din aspectele prezentate, deși acestea sunt evidente.

            Acest mic chiabur îmbogățit de pe spatele politicii de jaf a PSD în care au activat atât tatăl, cât și fiul, intrat în panica specifică candidaților slabi dar cu așteptări mărețe de la sine pentru alegerile din 27 septembrie 2020, imaginându-și că votul politic al partidului îi va atrage un electorat semnificativ pe persoană fizică, nu face altceva decât să-și înjumătățească șansele avute până acum.

Obișnuit cu procesele, după ce toată viața s-a tot hârjonit ori judecat cu toată lumea, cu colegii de partid, cu vecinii, cu partenerii de afaceri, cu concurența, cu administrația, etc, candidatul PSD Dan Ion Cușnir încearcă, prin impostură, să stabilească care sunt criteriile unui fake news, catalogând a fi fals orice nu-i convine domniei sale. Sau orice nu poate cumpăra cu bani! Totuși, imaginile nu mint și vorbesc de la sine, martorii sunt suficienți, informația are bază factuală și e de interes public pentru comunitatea locală.

 

CUȘNIR, BOMBĂ CU CEAS PENTRU PSD Suceava, NECUNOSCUT nici de cei ce-l susțin

            Un conțopist, precum  Dan Ioan Cușnir, care în calitatea sa de consilier județean în ultimii 8 ani de zile nu a făcut decât politica de contrabandă a PSD, nu poate ajunge primar al Sucevei. Cușnir  a pierdut aceste alegeri chiar din momentul lansării candidaturii, dar încă nu știe asta!

Din discuțiile avute, în calitate de instituție mass-media, cu cetățenii Sucevei, se preconizează un eșec lamentabil pentru candidatul PSD la alegerile din 27 septembrie. Dacă la începutul pre-campaniei Cușnir se situa pe locurile 2-3 în preferințele sucevenilor, în acest moment candidatul PSD a ajuns pe locul 4, după Ion Lungu, Florin Sinescu și Marian Andronache. Cei intervievați consideră că Dan Ioan Cușnir candidează de fapt pentru locurile 4-5, la concurență cu președinta USR-Plus, Teodora Munteanu.

Circul din PSD Suceava nu poate fi extins și la nivel de administrație locală sau județeană. Nu ne permitem așa ceva! O mostră de la lansarea candidaților o puteți găsi în materialul video de mai jos:

 

PANICA EȘECULUI A PUS STĂPÂNIRE PE CUȘNIR

            Neînțelegând atitudinea panicată a candidatului PSD la fotoliul de primar, referitoare la un articol on-line postat de o publicație pe care o consideră nesemnificativă, precum afirmă, am încercat să vedem de ce-și dorește Cușnir atât de mult să ajungă cârmuitorul banilor publici ai Sucevei. Și am înțeles!

            În decursul vieții, Dan Ioan  a fost considerat oaia neagră a familiei, fratele său fiind un important manager la nivel mondial, un renume în domeniul în care activează. Dan, deși era feblețea tatălui, era fiul care bătea barbunca toată ziua în jurul ”Bazinului” din Areni, fiind un mediocru în școala pe care a târâit-o cu greu.

După terminarea studiilor, se apucă de afaceri sub protecția tatălui devenit prefect PSD în mandatul 2000-2004. Angajat, pe barba tatălui, la o companie de asigurări multinațională, odrasla prefectului bătea la ușa potențialilor clienți, recomandându-se ca fiind fiul înaltului demnitar.

Între timp soția-i fusese angajată la o bancă suceveană, cu ajutorul vechilor prieteni ai prefectului PSD care se ocupau de credite bancare neperformante, unul dintre ei fiind, în prezent, vecin de duplex cu Dan Ioan Cușnir. Cu acest vecin împărțiseră și casa, dar și pământul, după ce îngrădiseră în plus, cu cadastrașul PSD, teren din loturile experimentale ale Stațiunii de Cercetări Agricole.

            Dacă inițial tatăl l-a ajutat să pornească la drum prin viață, împroprietărindu-l cu multe terenuri ori imobile, ulterior Dan Ioan Cușnir a vrut să dovedească că-și depășește tatăl și se ridică la nivelul fratelui, doar că i-a dăpăsit doar la modul de gestionare și cheltuire a banilor.

            De exemplu, încercăm să ne explicăm de ce, de circa 12 ani de zile, Dan Ioan Cușnir este dator la franciza OMV-Petrom și nu reușește să acopere acest debit? Sau, am vrea să aflăm în ce condiții s-a perfectat actul de împrumut cu ruda sa de gradul I, acum 15 ani?

Declarație avere 2020

Dacă în anii de forță ai tinereții candidatul PSD, Dan Ioan Cușnir, a adunat debite de circa 6,5 miliarde doar pe persoană fizică, credeți că, în ultima parte a vieții va mai putea gestiona banii publici ai Sucevei?

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.