Împrumuturile de bani prin agențiile de amanet sunt din ce în ce mai accesibile persoanelor care caută finanțare pentru diferite probleme, cum ar fi: plata unor călătorii, facturi, tratamente medicale, reamenajarea locuințelor, achiziționarea unor lucruri, etc.  

Pentru potențialii clienți adulți, de orice grup de vârstă, comoditatea de a solicita un împrumut online din confortul casei prin serviciul amanet de acasă TEZAUR poate fi un avantaj, în comparație cu amanetul tradițional din agențiile fizice. 

TEZAUR Investment Group, lider în domeniu cu o experiență de peste 11 ani pe piața serviciilor financiare, aparține celui mai important grup financiar nonbancar din București: TEZAUR. Are mai mult de 50 de agenții deschise în capitală, peste 120 de specialiști în evaluarea corectă a valorii bunurilor pentru amanet și sute de mii de clienți care au apelat la serviciile sale.

Acest brand a lansat primul serviciu online de creditare cu garanții din aur din România: TEZAUR Amanet de Acasă. Românii care aleg acest serviciu pot obține un împrumut în bani, direct din confortul casei sau de la birou. Ei pot accesa acest serviciu online de pe computer, laptop, smartphone. Au nevoie doar de o conexiune la Internet, iar apoi se pot înregistra destul de simplu pe site, își pot crea un cont de client (care necesită completarea unor date generale) pentru a accesa toate serviciile online.

Prin serviciul de Amanet de Acasă TEZAUR poți obține o serie de avantaje

  • Contractul de amanet cu agenția îl vei încheia rapid, direct de acasă;
  • Ai posibilitatea de a estima valoarea împrumutului pentru bunurile prețioase (ex. monede din aur, bijuterii din aur și bijuterii cu diamante) direct pe site sau în aplicația mobila TEZAUR ONLINE;
  • Vei primi împrumutul în bani direct pe contul bancar, fără a fi nevoie să te deplasezi la agenție
  • Bunurile pentru amanet vor fi preluate gratuit printr-o firmă de curierat parteneră, iar apoi acestea vor fi depozitate în siguranță în seif, la agenție.

Din contul tău de client, pe care îl poți accesa chiar și de pe smartphone, ai următoarele avantaje: 

  • Îți poți vizualiza toate contractele încheiate cu firma de amanet, active sau nu;
  • Poți prelungi un contract de amanet sau dacă dorești, mai multe contracte în același timp, cu un singur click; 
  • Poți plăti online parțial sau integral suma datorată la agenție, conform contractului;
  • Ai posibilitatea de a suplimenta contractele active  și de a primi banii pe cardul bancar personal;
  • Poți rambursa împrumutul total și de asemenea, ai posibilitatea de a păstra bunurile în seiful de la TEZAUR, pentru a putea cere apoi, oricând ai nevoie un alt împrumut.

În perioada 01-31 Octombrie 2021 clienții care vor încheia contracte prin serviciul amanet online, beneficiază de un preț mai mare la gramul de aur și un Voucher Cadou cu 10% reducere la achiziționarea de bijuterii de pe tezaurshop.ro. 

TEZAUR, lider al pieței de amanet din București, a contribuit prin acest serviciu de Amanet Online la modernizarea industriei de amanet din România. La TEZAUR primești cel mai bun preț la amanet aur (în funcție de puritatea și gramajul aurului) și cel mai bun comision de pe piață. 

TEZAUR oferă și servicii de schimb valutar și de vânzări bijuterii din aur și cu diamante.

Clienții care au nevoie urgentă de bani și sunt dispuși să vândă anumite bijuterii din aur, pot apela cu încredere la acest serviciu de cumpărare aur de la TEZAUR, care în luna octombrie are cel mai competitiv preț la aur de pe piață. Sunt acceptate obiecte din aur, precum: monede, bijuterii deteriorate, ceasuri. 

În fiecare agenție TEZAUR din București, ei pot negocia un curs valutar preferențial ținând cont de suma vândută sau cumpărată. Acest beneficiu este deseori apreciat de clienții fideli.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.