După o perioadă de doi ani și jumătate petrecute ca antrenor principal al Bucovinei Rădăuți, Dorin Goian a decis să demisioneze, din motive personale. Anunțul a fost făcut de reprezentanții echipei CSM Bucovina Rădăuți.

Îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut pentru echipa noastră și totodată pentru fotbalul rădăuțean, ai fost un exemplar fotbalist și ești și vei fi un MARE antrenor!!!
A fost o onoare si o mândrie să te avem antrenor!
Îți dorim mult succes pe mai departe!!!”, a fost mesajul transmis de CSM Bucovina Rădăuți.

Dorin Goian a explicat că s-a gândit mult până să ia această decizie și a mulțumit tuturor pentru susținere.

Băieți, astăzi (n.r. – vineri, 17 ianuarie), mi-am dat demisia de la Bucovina Rădăuți din motive personale.M-am gândit mult până să iau această decizie și am ajuns la concluzia că trebuie să fac acest lucru.Am petrecut 2 ani și jumătate grozavi alături de voi, au fost momente frumoase,mai puțin frumoase peste care am trecut împreună. Vă mulțumesc pentru tot…sunteți o echipa superba și niște caractere frumoase cum rar mi-a fost dat sa întâlnesc. Dacă am supărat pe cineva în decursul acestei perioade am făcut-o neintenționat sau pentru a îmbunătăți unele lucruri in jocul vostru sau al echipei. Sper să mai avem ocazia să lucrăm împreună în viitor și sunt sigur că mulți dintre voi aveți multe de dovedit în fotbal.O să rămâneți în sufletul meu și vă voi susține necondiționat.
Vă doresc multă bafta ,spor și sănătate!
P.S. Veți rămâne tot timpul “milionarii” mei!
Totodată, mulțumesc întregii conduceri administrative (președinte, director, oamenii de la stadion) și primarului din Rădăuți pentru susținere”, a transmis Dorin Goian.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.