Luni, 14 decembrie, la orele 10:05, o patrulă de Ordine Publică a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că 3 persoane  sustrag  mai multe bunuri dintr-un chioșc metalic din incinta Complexului Comercial Bazar.

S-a luat legătura cu apelantul, care a relatat faptul că a observat  un grup  de 3 persoane  care au sustras un chioșc metalic din bazar cu un atelaj hipo după care s-au deplasat pe albia râului Suceava și sortează bunurile sustrase.

În urma patrulării, echipa operativă a observat 3 persoane de etnie rromă ce încărcau mai multe bunuri într-un atelaj hipo și la vederea organelor de poliție s-au pus în mișcare, deplasându-se de la locul faptei.

S-a procedat la somarea, interceptarea și oprirea persoanelor în cauză, stabilind că este vorba despre un minor în vârstă de 16 ani din Gura Humorului, Gabriel O. în vârstă de 19 ani și  Cornel B. în vârstă de 19 ani, ambii din comuna Șcheia.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor. 

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările fiind preluate de către lucrători din cadrul BIC sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.