Duminică, în jurul orelor 1126, M. Dumitru-Dănuț, de 51 ani, din orașul Gura Humorului, în timp ce conducea motociclul marca Daelim, fără a avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare/înregistrare, în interiorul localităţii, pe str. Voroneț, având direcţia de deplasare Schitul Voroneț către or. Gura Humorului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă la dreapta şi a lipsei de experienţă în conducere (nu posedă permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule), a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a rulat în afara părții carosabile, în partea stângă, după care s-a dezechilibrat şi a căzut în afara părții carosabile pe spațiul verde.

În urma accidentului a rezultat decesul numitului M. Dumitru-Dănuț, conducătorul motociclului, cadavrul acestuia fiind transportat la morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul motociclului nu purta cască de protecţie în momentul producerii accidentului rutier.

În cauză sunt suspiciuni privind decesul bărbatului, care ar putea fi patologică. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.