Managerul Spitalului Sf. Ioan cel Nou din Suceava, Vasile Râmbu, merită titulatura de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, deoarece în doar câţiva ani a reuşit, indiferent de culoarea politică a administraţiei judeţene, să renoveze în totalitate secţiile din unitatea medicală. Săptămâna trecută am fost invitaţi, din nou, la un eveniment de inaugurare a câtorva secţii din […]

Managerul Spitalului Sf. Ioan cel Nou din Suceava, Vasile Râmbu, merită titulatura de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, deoarece în doar câţiva ani a reuşit, indiferent de culoarea politică a administraţiei judeţene, să renoveze în totalitate secţiile din unitatea medicală.

Săptămâna trecută am fost invitaţi, din nou, la un eveniment de inaugurare a câtorva secţii din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Nu mare ne-a fost surprinderea să constatăm că s-a reuşit renovarea ultimelor secţii rămase nemodernizate, şi anume neurologie, cardiologie şi ORL. Mai mult, s-a dat în folosinţă şi o farmacie cu circuit închis, care deserveşte atât bolnavii internaţi în Spitalul Judeţean, cât şi bolvanii aflaţi în programul naţional de sănătate.

Pe lângă toate aceste investiţii realizate la unitatea medicală în mandatul lui Vasile Râmbu, mai există un proiect în curs de implementare, care are o valoare de aproximativ un milion şi jumătate de lei, şi se referă în mod special la eficientizarea serviciilor medicale. Astfel că, dincolo de o faţă nouă a spitatului pe exterior, avem acum şi toate secţiile modernizate, dar şi programe care se referă la resursa umană atât de importantă acestui sistem.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.