Fanfara Ciocârlia, aflată la primul său turneu în România, la 16 ani de la lansare și după tot atâția în care a ridicat în picioare săli de spectacole pline ochi, din toate colțurile lumii, au fost prezenți aseară în fața publicului sucevean, în Padrino Pub.

fanfara cicârliaTrupa a fost descoperită de Henry Ernst, un german care are grijă ca totul să iasă nemțește. Cei 12 membri ai fanfarei sunt mândri de etnia lor și de ce au realizat în cei 16 ani de când s-au constituit în taraful care se reinventează permanent de dragul muzicii și al succesului, sunt mândri că au cântat la gala premiului Nobel pentru pace din 2012 și că au fost pe aceeași scenă cu nume mari, precum Jennifer Hudson, Seal, Ne-Yo, Sarah Jessica Parker și Gerard Butler, dar mai ales ca au reușit să ridice în picioare distinsa asistență.


De-a lungul timpului, Fanfara Ciocârlia s-a făcut cunoscută și iubită în întreaga lume, are apariții în mai multe filme și interpretări inedite ale unor piese celebre, cum ar fi tema muzicala a seriei “James Bond” și “Caravana” lui Duke Ellington, cărora le-a impregnat amprenta muzicii rome. Varianta lor pentru piesa “Born To Be Wild” a fost inclusă, în 2006, în filmul “Borat”.


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.