Duminică, 8 decembrie, în jurul orelor în jurul orelor 08:17, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au oprit pentru control pe DN 17, în localitatea Bucşoaia, oraș Frasin, autoturismul marca BMW 320, care se deplasa din direcţia Frasin spre Gura Humorului și era condus de către G.C., de 22 ani, din orașul Frasin.

S-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date privind deţinătorii de permise de conducere, ocazie cu care s-a stabilit faptul că sus numitul figurează ca având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat ca urmare a comiterii unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Totodată, cu ocazia verificării numărului de înmatriculare, s-a stabilit că acesta este atribuit unui autoturism marca Opel, vehicul radiat din circulaţie din data de 08.07.2019.   

S-a procedat la examinarea autoturismului BMW, iar cu ocazia consultării bazei de date privind evidenţa vehiculelor înmatriculare în România, s-a constatat că aparţine unui bărbat din în orașul Cajvana, și a fost autorizat provizoriu să circule pe teritoriul României până la data de 10.08.2018.

S-a dispus  măsura reţinerii faţă de G.C. pentru 24 de ore, începând cu data de 08.12.2019, orele 15:00 până la data de 09.12.2019, orele 15:00, cel în cauză fiind condus şi introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca în cursul zilei de 06.12.2019, acesta să fie prezentat pentru luarea măsurilor legale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.